lauantai 29. lokakuuta 2011

Syksyn hämärässä


Se on nyt syksy, joskin tilastollisesti kai aika lämmin semmoinen. Arkipäivinä alkaa kuitenkin olla taas niin pimeää, ettei työpäivän jälkeen illalla pärjää kotona yhtään ilman valoja. Hankaloittaa helmeilyä, värit kun tuppaa katoamaan, sävyt hämärtymään. Eikä yhtään peruskuvaakaan saa helmimaailmasta lähellekään aidoilla väriskaaloilla. Kaikki tuntuu jäävän viikonloppujen varaan....
No, jotakin on tehty iltoinakin, vaikka postaukset ovat jääneet vähemmälle...

Mustasta kivan mallisesta onyksistä näpertelin parillakin mallillla. Toisessa mukana swarovskin mustia hippuja, toisessa kirkkaita kvartsihippuja. Fiilis on lopputulemissa kuitenkin heti aika erilainen ....







Jo jonkin aikaa laatikossa maleksineista, aika pienistä "kuutiokivistä" syntyi sitten kaksinkertainen kaulanauha samanmoodisen rannekorun keralla. Tulos on ilmava ja sirokin, olematta kuitenkaan ihan "liru".





Viikonlopun aikana tekisi mieli vielä sienimetsään, ehkä tältä erää viimeisen kerran - räntäsateet kun voivat kalenterin mukaan alkaa milloin vain. Ja Kirjamessuillakin olisi kiva piipahtaa!

Nautitaan syksystä, vaikka vähän hämärässä!

maanantai 24. lokakuuta 2011

Talojen lumoissa

Viikonloppu vei maailmalle...  Vanhoja taloja, ihania vintti-ikkunoita, näkymiä elettyihin maailmoihin....  Niin lumoava kaupunki, kiehtova ja ihanan välitön kerta kerran jälkeen. Viikonloppureissu Kööpenhaminaan sisarusten kesken toi breikin syksyn kiireisiin.







Viikonloppuun mahtui myös konsertti-ilta kaupungin uudessa Oopperatalossa. Hieno konsertti ja mielettömän upea talo!




Kööpenhamina vaan on edelleen yksi suosikkikaupungeistani!

lauantai 15. lokakuuta 2011

Syksyn kuulautta

Jokin aika sitten ostin Helmetin korukirppikseltä pussillisen lasihelmiä, jotka jäivät sitten vähän unohduksiin muiden korumateriaalien sekaan. Melkein hilloutuivat. Nyt sitten kivan sävysarjan helmet (12 mm) alkoivat tuntua sopivilta rannekoruun ja melkein heti oli selvää, että tarvitaan myös kaulanauha. Ja sitten syntyi vielä toinenkin rannekoru muutamalla isolla kivellä höystettynä. Syksyn värejä, mukana vähän lasin antamaa kuulautta....  Itselleni kiva uusi kokeilu. Lasihelmipussin loputkin löytävät varmasti paikkansa, isoja ja pieniä löytyy vielä.