keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Juhlaan!

Parin kolmen vuoden tauon jälkeen on iso ilo päästä tänä vuonna ukkokullan ammattikunnan vuosijuhlaan. Onhan osallistujajoukossa monta mukavaa tuttua, joita tapaamme käytännössä vain näiden juhlien merkeissä. Mutta iltapukuni kuuden, seitsemän vuoden takaa vaatii kyllä oheensa jotakin uutta. Innostuin jokin aika sitten vanhojen päivien pukujuhlaan tekemästäni "piikkisikamallista" niin, että tein nyt itsellenikin kaulanauhan tähän tyyliin. Musta, hyvin yksinkertainen pukuni täydentyy tällä vaalesävyisellä helmikorulla; lajitelma eri mallisia ja vähän eri kokoisiakin makeanvedenhelmiä, swaron pieniä kristalleja ja metalliosat hopeoituina. Ja olalle äidiltä peritty närtsipuuhka 50-luvulta - turkismyönnytykseni vintagehengessä. Nyt mennään, juhlatuulella!

4 kommenttia:

  1. Ihana piikkisika ,) Meillä tämä on ihan siilin kengissä, aina yhtä juhlava ja ihana.. Aitohopeinen versio on itselläni taas tekovaiheessa, sattuneista syistä tämä ei ihan yhdessä illassa synny, kun piikkejä pitää tohottaa kirjaimellisesti miljoona ,)

    VastaaPoista
  2. Kaunista. Olen tehnyt samanlaisen hopeasta ja vihertävistä makeanvedenhelmistä tätä "Piikkisika" kaulakorua. Oli aikamoinen homma tehdä jokainen piikki, mutta kaunis siitä tuli. On se sinunkin korun todella kanis ja hentoisen runsas. T) Koralli

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta molemmille! :) Itsekin haaveilein oikeista hopiaisista, mutta ensin täytyy tälleens vähän treenata.... Hommaahan näissä on, mutta aika terapeuttista ja kivaa!

    VastaaPoista