sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Mielikuvituksen puutettako?

Jo vuosia sitten ostimme makuuhuoneeseemme silloisen design uutuuden Secto Designin Octo valaisimen. Se oli meille iso sijoitus, jota mietittiin ja pohdittiin kuukausia. Sitten yhtenä palkkapäivänä käveltiin kauppaan ja hammasta purren annettiin Visan vinkua. Mutta emme ole katuneet.


Pari vuotta myöhemmin kun ainokainen muutti toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja sitä kautta omilleen, huonejärjestystä talossa vähän muutettiin ja tarvittiin työhuoneeseen uusi valaisin. Ja silloin päädyttiin Octon 'pikkuveljeen' Sectoon. Saman sarjan valaisimet sopivat hyvin omakotitalomme yläkerran rinnakkaisiin tiloihin.



Ja mitä teimme nyt kun uusi kaupunkikotimme kaipasi uutta lamppua olohuoneen kattoon? Puhuttu oli isosta Lokista ja katsottu oli jopa Artekin vaihtoehtoja... Tänään Kaapelilta  design viikon markkinoilla tuli vastaan Secto sarjamme variantti Victo - ja päätös oli aika nopeasti tehty.



Nyt Octo ja tämä uusin Victo, molemmat tummina, sijoittuvat peräkkäisiä huoneisiin ja aika mukavasti osuvat samaan tilanäkymään. Secto, sarjamme siroimpana jää asuntomme toiselle sivulle ja vaaleana on edelleen kiva työ/vierashuoneemme katossa katseenvangitsijana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti