tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulu on juhlittu

Joulu on nyt juhlittu ja ihana olikin. Lahjoja on saatu ja annettu. Ja monena päivänä on syöty herkkuja melkein ähkyyn asti. Paluu arkeen on kuitenkin väistämätöntä. Nämä välipäivät meillä mennään vapailla, joten työrutiineihin ei ole vielä pakko palata.  

Kohta on uusi vuosi ja sen myötä pitäisi antaa niitä lupauksiakin....  tai ehkä vain toiveita tulevasta.... Helmimaniani merkeissä antaisin montakin lupausta uusien tavoitteitten muodossa; ripaus oikeaa valokuvaamista, edes pieni alku hopean tiellä, kohtuus tai edes jonkinmoinen hillintä helmien hamstrauksessa..... riittäähän näitä! Mutta edelleen aion antaa itselleni luvan nauttia näpertämisestä, helmeilyn himosta - mihin ikinä se sitten johtaakaan!

Uusia malleja jo miettiessäni laitan tähän mukaan pari otosta joululahjoiksi tehdyistä moninkertaisista makeanvedenhelminauhoista. Tykästyin tähän monikertaisuuteen itselleni näpertämäni kanssa sen verran, että  sisarilleni tein tämmöiset.




2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita koruja..! Sisaret varmaan tykkäsi myös? :) En vain edelleenkään tajua miten nuo pysyy noin kierteillä? vai pysyykö? :D

    VastaaPoista
  2. Miina, kiitos kommnetista! Hyvin ne pysyy kierteellä, kun lukko on rapulukko -tyyppinen, ei salpalukko! Ja kyllä ne siskotkin tykkäs...:))

    VastaaPoista