keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Täältä tullaan loma!



Tänään puristettiin vielä ne ihan viimeiset, ihan pakolliset hommat kasaan, koska nyt alkaa LOMA! Monta viikkoa vapaata; perinteinen peliviikko heti alkuun, autoreissu Berliiniin ja sinne suuntaan, tavoitteena kulttuuriakin sopivassa suhteessa. Jo sunnuntaina hain pokkarialesta kevyttä kesälukemista lavitsapäivän ratoksi - yksi päivä ensimmäisen lomaviikon aikana on yleensä pyhitetty sohvan nurkalle ja sopivalle romaanille. Huomenna vietän nyt ensin itsellisyyspäivää ihan omaan tahtiin, mies kun ehtii kotiin työmatkaltaan vasta yömyöhään. Listalla on torikaffet, jos sää suosii, ehkä salaattilounas ulkona terassilla ja jokohan alennusmyynneissä kannattaisi piipahtaa. Uusi kesämekko voisi olla kiva juttu! Sitten lomakamojen kasaus, jotta heti perjantaina aamusta päästään matkaan. Vuosien varrella parhaiten vapaalle on oppinut lipumaan kun lähtee heti reippaasti liikkeelle. Vapauden tunne kun tuntuu kasvavan suoraan etäisyyden neliössä kotoa.  Yes!


Ihania kesävapaita meille kaikille!

1 kommentti:

  1. Kauniita koruja noista swaroista, jännä väri tuo beessiin vivahtava ja kaunis punainen:-) Ihanaa lomaa sinulle ja meille kaikille!

    Ehdotus myös sinulle: ota ihmeessä nuo sanavahvistukset pois tästä kommentoimisesta. Niistä ei tahdo saada selvää. Otin itse ne pois heti pois eikä mitään ihmeitä ole tapahtunut. Luulen, että moni jättää kommentoinnit väliin sen sanavahvistuksen takia.

    VastaaPoista