lauantai 30. huhtikuuta 2011

Iloista Wappua!

Wappupäivän sää se on edelleen se, mikä tässä nyt juuri pohdituttaa; kunhan ei sataisi! Ullanlinnalle voi hyvin laittaa vaikka turkin päälle, mutta sateessa riemu himmenee kyllä sielläkin.....  Mutta mitenkään ei sovi yli 25 vuoden mäkiaamutraditiota sään takia katkaista.... Siis please; ei vettä, ei ainakaan ennen puoltapäivää!

Tämän helmimanian alkumetreillä kaikki kiinnostus kohdistui makeanvedenhelmiin. Ja edelleen lelulaatikko suorastaan pursuaa näitä ihanuuksia. Mutta sitten vähitellen kuvaan ovat uineet myös erilaiset kivet. Ja sitä kautta on raottunut ihan uusi maailma aivan valtavalla kirjolla. On mennyt ilta jos toinenkin helmkauppojen ja -blogien selaamisessa. Ja siinä sivussa on tullut ostettua jokunen kivikin. Parempi ettei ollenkaan mieti niitä euroja, sillä kuten eräs helmettiläinen viestiensä alaviitteenä toteaa "Harrastukset on väärät, jos ei kaikki rahat mene..." Yksi kivipuolen suosikeistani tällä hetkellä on mokaiitti, Australian jaspis. Ja sitten erilaiset akaatit; särönä, viisteellä tai melkein miten vaan. Aivan ihania!
Mukava työkaverini, joka ymmärtää vaatteitten ja stylauksen päälle oikein koulutuksenkin kanssa, neuvoi tässä jokin aika sitten perusjuttuja värien maailmasta. Ikinä en ollut ajatellut, että petroolin sininen värinä vaatteissa /asusteissa voisi olla edes harkittavissa. Noh, tämän Wapun helmet on nyt sitten punottu tältä pohjalta - ja akaateista tietenkin!


1 kommentti:

  1. Nämä ovat kyllä kauniin värisiä..! väriopastus tekisi varmasti hyvää mullekin :)

    VastaaPoista