sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Uusi blogi - alku ehkä johonkin uuteen....

Tämä alku (siis tekninen blogitoteutus) oli kyllä vaikeaa! Ilman nuorison apua en mitenkään olisi päässyt alkuun......   mutta eiköhän tämä tästä ala lutviutua.... Kiitokset siis Juholle ja Anskulle avusta heti alkuun!

Ajatuksena on siis jakaa joitakin ajatuksia helmeilystä ja näkymiä ehkä joistakin tuotoksistakin. Näin alkuun kaivan muutaman kuvan kertyneistä koruista - jotkut jo lähipiiriin maailmalle lähteneitä, osa omaan käyttöön kertyneitä. Koko touhuhan kun pyörii intohimoisen näpertämisen ympärillä ja kehittyy ihan vapaan ajautumisen periaatteella suuntaan jos toiseenkin.


Tästä ensimmäisestä tekeleestä kaikki alkoi. Noin vuosi sitten tuli yllättäen mahdollisuus päästä helmeilemään makeanvedenhelmistä hyvässä ohjauksessa (Designhuone/Liisa Tervinen). Ja tiesin heti, että tähän jään koukkuun. Ja niin jäin. Toki tämä nauha ollut paljon myös käytössä - tosi usein ja monenlaisen asun kanssa. Edelleen mielestäni kiva perusjuttu!

Tässä mukana muutama otos matkan varrella kertyneestä. Ehkä jatkossa enemmänkin.



Materiaalina akaatti "Purple kiss" viisteillä + swarovski (merkkipäivälahja nuorisolta hurahduksen hengessä) + hopeoitu korumetalli - yksi suosikeistani!


Ja nämä makeanvedenhelmet vaikka yhdessä edellisten kanssa - itse tykkään!


Tämä on muokkaus pikkusiskon "tylsistä" perushelmistä. Kevyttä goottihenkeä...


Ja nämä (lasihelmiä ja hopeoitua korumetallia) löysivät tiensä isosiskon hoiviin.


Nämä taas (säröakaattia +akaattia viistellä+ hopeoitua korumetallia) lähtivät meren taa kälylleni merkkipäivämuistamisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti