sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tanssiaisiin

Ilokseni sain tehdä ensimmäisen kerran korun myös vanhojenpäivän tanssiaisiin. Jo syyspuolella selailin paria alan vinkkikirjaa ja vähitellen malli alkoi elää ajatuksissa. Onneksi on ollut aikaa pyörittää mielikuvia ja mallailla sävyjä. Sai kerrankin rauhassa tuntea sitä suunnittelun riemua. Jo lähtökohtaisesti halusin saada juhlakoruun tietysti arvokkuutta, mutta niin ettei mentäisi pönötyksen puolelle. Ja niin että korua voisi ehkä myöhemminkin käyttää muutenkin kuin vain iltapuvun kera. Muutaman illan näpersin, pari kertaa teippasin peukalon korupiikkien jäljiltä, välillä vähän ähisinkin. Ja tässä se nyt on; makeanvedenhelmiä, swarovskin biconeja, kiinalaisia kristalleja... ja kaikki metalliosat hopeoituina. Tanssijaispuku on kaunis, olkaimeton, kantajalleen erinomaisesti sopiva selkeälinjainen luomus - kuvan olen nähnyt. Uskon, että solisluiden kohdalle asettuva koru yhdessä kuvassakin korun alla näkyvän shaalihuivin kanssa luo juhlavan kokonaisuuden. Toivottavasti juhlija itsekin tuntee tämän omakseen.

 

Juhlijoilla on vielä varmasti edessä viimeiset tanssiharjoitukset, kampaajat ja muut valmistautumiset. Mutta sitten minun puolestani ihanaa ja unohtumatonta juhlapäivää; Elina, nauti päiväsi jokaisesta pyörteestä! Olihan se päivä itsellenikin aikoinaan iso elämys....  Lämpöiset terveiset vaan tanssikavaljeerilleni ja muille vanhoille lukiokavereille ympäri maailman! (koodi: Apollon Yhteiskoulun vanhat -78)

8 kommenttia:

  1. Vau, mikä upeus ja kaunokainen! Saajaa varmasti miellyttää! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin runsas ja kaunis! Laitathan kasvottoman kuvan sitten kokonaisuudesta, olisi jännä nähdä, millaisen tyylikkään luomuksen kaveriksi koru pääsee <3

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis ja näyttävä koru!:)

    VastaaPoista
  4. Oih ja wau... siis upea... ei voi muuta sanoa :). Voi kun tästä saisi kuvan puvun kanssa sitten.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille kommenteista! Katsotaan jos saadaan juhlijalta kuva sitten kokonaisuudesta...

    VastaaPoista
  6. Oi, tämä on aivan ihana, joskin varmasti kovatöinen:) Kaunis kuin mikä!

    VastaaPoista
  7. Vau, uskomaton, en kyllä itse jaksais väsätä :D

    VastaaPoista
  8. Ihania kommentteja - kiitokset! Kyllä näpertämiseen meni aikaa, mutta oli myös tosi kivaa!

    VastaaPoista